Cazare Predeal, o placere. Muntele la cote inalte ! Dar odata cazati cu ce incepem ?
Binenteles ca incingem gratarul.
Fiecare o face in felul sau.
Am invatat atat de multe lucruri noi, de la fiecare client incat mi-am spus:
- Trebuie sa scriu despre aceste experiente !
Sunt idei care ar face cinste unei reviste de bucate de cinci stele despre GRATARE !
De la clientii mei din Tulcea, am vazut o reteta de preparare a pestelui.
Si ce a fost cu adevarat interesant, ca nu s-a lipiiit de Gratar !
Pentru pesti intregi, in care se pun toate condimentele...
In 10 minute pe gratar, ai o masa delicioasa.
Ingrediente
- pesti de 300 - 700 g
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura din fiecare: patrunjel, rozmarin si busuion - proaspete, tocate
- 1 catel de usturoi, tocat
- sare si piper
- coaja de lamaie rasa (optional)
Mod de preparare
Amesteci toate condimentele (fara sare si piper) cu uleiul de masline.
Ungi bine pestele pe interior, acoperi si pui in frigider cam 2 ore.
Ungi si incingi gratarul.
Presari sare si piper pe tot pestele si-l lasi pe gratar cam 5 minute pe fiecare parte.
Poti sa-l servesti cu zeama de lamaie si cu garnitura de cartofi natur.
Pofta buna!
Voi mai continua...
Ungi bine pestele pe interior, acoperi si pui in frigider cam 2 ore.
Ungi si incingi gratarul.
Presari sare si piper pe tot pestele si-l lasi pe gratar cam 5 minute pe fiecare parte.
Poti sa-l servesti cu zeama de lamaie si cu garnitura de cartofi natur.
Pofta buna!
Voi mai continua...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu